ArtSome! je portal koji se bavi promocijom hrvatskog dizajna, dizajnera, te objavom priča, intervjua, vijesti, recenzija i najava koja se tiču hrvatskog dizajna. Cilj nam je okupljanje svih kreativaca na istom mjestu radi lakše dostupnosti svim ljubiteljima hrvatskog dizajna. Pod hrvatski dizajn volimo misliti na sva autorska djela afirmiranih i neafirmiranih umjetnika koja kolaju scenom na ovaj ili onaj način u RH. Ograničili smo se na hrvatsko jer smatramo da je našim kreativcima potrebno mjesto za samopromociju, te na taj način objedinjujemo nešto što je onda dostupno svima, pa i onima izvan granica lijepe naše.
.
Otvoreni smo za suradnju sa svim zainteresiranima vezanima uz sličnu tematiku, mišljenja da će ovaj projekt rasti sve više. Sa željama, savjetima i zahtjevima naših čitatelja i naših dragih dizajnera prilagođavat ćemo se i mijenjati i nadamo se ispuniti sve što se od kreativnog portala i traži.

Dobrodošli na ArtSome!

ArtSome! se sastoji od trenutno male entuzijastične ekipe koja je prigrlila ovu ideju okupljanja kao svoju malu životnu misiju i zaista se svakim novim člankom veselimo da doprinosimo širenju te ideje.

Želimo vam ugodno čitanje i druženje uz naše male i velike umjetnike, te ovim putem pozivamo sve one koji se žele javiti bilo komentarom, savjetom, željom za suradnjom ili objavom da nam pišu jer mi smo tu za vas.

Puno vas pozdravlja ArtSome! ekipa 🙂