Artsome! Vam donosi kratki osvrt na ovogodišnji Regionalni sajam mode Zona 45 održan 9.-11. svibnja 2014 u Zagrebu.

Zona45 41 - artsome

Regionalni sajam mode Zona 45 središnje je mjesto okupljanja regionalne modne scene, industrije odjeće, obuće, nakita i kožne galanterije. Nastao je kao rezultat dugogodišnje ideje i potrebe za stvaranjem platforme na kojoj će se okupljati dizajneri, predstavnici modne industrije te kupci iz cijele regije.

Zona45 42 - artsomePovratkom na već poznatu i provjerenu lokaciju, Trg bana Josipa Jelačića, ove godine su približili sajam i sve što on nudi svakom posjetitelju i pružili im priliku da i sami istražuju svoje kreativne dosege.

Artsome! je ovaj, peti po redu, sajam mode doživio s oduševljenjem. Zona 45 nas je oduševila svojom nesvakidašnjom modnom ponudom, rekordnim brojem izlagača iz regije i odličnom atmosferom. Prema onome što smo imale priliku vidjeti u subotu, možemo reći da je sajam ispunio očekivanja, a sudeći i prema broju posjetitelja koji su u valovima cirkulirali šatorom na glavnom gradskom trgu – vjerujemo da su i organizatori  zadovoljni postignutim.

Izlagača je bilo oko 80-ak a među njima smo prepoznale i neke brendove koje smo imale priliku predstaviti na Artsome portalu: Ni unikatni nakit, Lucija Vrcić, Žicart, IVA art & design

Zona45 44 - artsomeNeka od ostalih imena koja su izlagala na Zoni 45 su Ana Šesto, And you by Ana, Bite my Style, Buried clothes, Ché Ché, Lolina Kućna Manufaktura, Chic art jewelry, Ito Ito, Eli’s Fantasy, Sexy Plexy, Modni ormar i Le Prase, Mala radnja dizajna i mnogi drugi.

Osim ove jedinstvene modne ponude po promotivnim cijenama, u sklopu sajma mogli ste prisustvovati i nizu zanimljivih i edukativnih kreativnih radionica, brojnim nagradnim igrama, druženju s poznatim modnim dizajnerima, raznim aktivnostima s humanitarnim naglaskom u suradnji s udrugama, ali i večernjem glazbenom programu uz zanimljive glazbene goste.

Sajam Zona 45 možete pratiti na facebooku i putem službene stranice sajma.

 


Fotografije u galeriji © ArtSome!