ArtSome! poziva sve kreativce, umjetnike, dizajnere i one koji se tako osjećaju da se prijave za novi ARTichoke festival.  Sve informacije su u retcima ispod. Podržite i ovaj festival svojim prisustvom i pokažite svoje talente.

ARTichocke festival 01

ARTichoke, festival umjetnosti za mlade, održat će se po prvi puta u Zagrebu krajem rujna 2014. Organizira ga Centar za osobni i profesionalni razvoj Syncro, a financiran je od strane grada Zagreba.

O čemu se radi?
Cilj ARTichoke festivala je pružiti mladima mogućnost da izraze svoju kreativnost i talent u svim oblicima umjetnosti: glazbi, plesu, kazalištu, likovim umjetnostima, dizajnu, fotografiji, itd.

Što se krije iza ovoga?
Ekipa iz Centra za osobni i profesionalni razvoj Syncro vjeruje da ima puno mladih talentiranih ljudi i želi ih poduprijeti u razvijanju njihovih potencijala. Zato će se pobrinuti za organizaciju i promociju festivala, a na vama je da se pripremite i pokažete što znate!

Kome je namjenjen ovaj festival?
Festival je namjenjen mladima od 15 do 30 godina koji žele pokazati svoju kreativnost i talent.
Želiš li sudjelovati kao izvođač ili izlagač? Prijavi se ovdje!

Ako nisi umjetnik, a svejedno bi želio/željela sudjelovati na festivalu, možeš postati dio organizacijskog tima festivala. Ispuni ovaj upitnik i ARTichoke će ti se javiti!

Pratite ARTichoke festival i na fejsu: ARTichoke festival.

Veselimo se kreativnoj jeseni uz ARTichoke festival.