ArtSome! vas poziva da dođete i na ovogodišnji Fashion JAM. Podržite mlade dizajnere i pogledajte što su nam sve pripremili za vruću ljetnu sezonu. Vjerujemo da će biti veselo i šaroliko, te ako ste u prilici i još vam godišnji nije počeo, mislimo da je ovo idealni trenutak kojim bi se počastili i najzahtjevniji modni gurui.

Fashion JAM 01

Fashion JAM powered by Urbanka je modna revija koja se drugu godinu za redom održava ispred doma HDLU (popularna Džamija), u petak, 18.7.2014 u 19:00. Ovaj put predstavit će osam dizajnera, a prije i poslije revije moći ćete isprobati odjeću koja svira, koju su napravili Deborah Hustić i njezin tim.

Na reviji će se predstaviti:

Roberta Krajnović

Roberta Krajnović je studentica druge godine dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu. Nekoliko godina bavi se izradom nakita pod nazivom For Ladies Handmade. Nakit je unikatan i izrađen je od pamučne tkanine, lanaca i raznih detalja. Roberta je sa svojim nakitom sudjelovala na raznim modnim editorijalima i revijama. Neki od njih je i Fashion Aid, gdje je kreacije mladih dizajnerica upotpunila svojim nakitom. For Ladies Handmade je nakit izrađen s ljubavlju i pristaje na svaku odjevnu kombinaciju.

Ivana Kuzminski

Ivana Kuzminski iz Varaždina predstavlja novu ljetnu kolekciju koja sadrži vedre, svježe boje i razigranost, raznovrsne komade odjeće prilagodljive svakom stilu, upotpunjene unikatnim ručno rađenim nakitom Maruška by Kosić i Kuzminski.

MyauMania

Ljetna kolekcija 2014. indie branda myauMANIA dolazi u standardno psihotično slatkom tonu. Kričavilo i šljokičastost, pozitivan kaos, nabrušeno djevojaštvo, vrtlozi boja i uzoraka, pastelne bande na ponyima, ljubav prema trešu. Pridružite nam se i myaunizirajte svoj stav! Domaća zadaća: myaumania.com

Barbara Buhin

Barbara Buhin u prvoj mini kolekciji  Crno- bijelo u boji predstavlja ljetne haljine sa natruhom seksipila i razigranosti minulih vremena. Inspirirana je pričama o bakinoj mladosti. Modeli su većinom od prirodnih materijala i nosivi u svim prilikama.

La Marye

La marye je svojim dosadašnjim radom pokazala da zadovoljava stilom i kvalitetom. Svaka revija iznudi velik aplauz i pohvale na račun haljina koje su prošetale pistom. Želimo zadovoljiti ukus svake žene , jer svaka žena ima svoj jedinstveni stil odijevanja i treba ga prepoznati. Modni salon nalazi se u Vlaškoj 92.

A.Revolver

Koncept branda a.revolver je azijska androgenost. Inspirira ga japanski menswear koji je pomalo feminiziraniji od onog za kojeg znamo ovdje. Stoga kolekcijama želi razbiti sve stereotipe i pokazati da nema granica.

Marla

Marla je sinonim za modernu, maštovitu ženu koja voli život i hrabro ostvaruje svoje snove. Priča o Marli provlači se kroz autorske kolekcije nakita, odjeće, modnih dodataka, brižljivo kreiranih i izrađenih u dizajn studiju dipl. ing. Nives Stepinac-Grgurić.

Cycle ReCycle

Cycle ReCycle je mala modna radionica u kojoj vintage (stara) odjeća postaje nova. Redizajniranje/recikliranje odjeće, a ponajviše vintage komada te izrada raznog nakita i assesoriesa. Najveća inspiracija su stilovi koji su obilježili prošla vremena: hipiji, rock glazba i native kultura.