Artsome! Vam u ovom predstavljanju donosi priču Irene Brajković koja nas kroz svoj kreativni brand ŠIZ vodi u svijet ručno izrađenog nakita od reciklirane kože. Uživajte i budite skupa s nama pomalo ŠIZnuti!

ŠIZ 13 - artsome

U nastavku nam Irena donosi svoju ŠIZ priču;

“Zovem se Irena Brajković. Imam 30 godina i rođena sam Šibenčanka sa zagrebačkom adresom. Iako sam po struci diplomirani ekonomist, umjetnička sam duša i zaljubljenik u dizajn.

U želji da se kreativno izrazim, a inspirirana raznim oblicima, dezenima i bojama nastao je ŠIZ i postoji evo već 4 godine.

ŠIZ 14 - artsomeIzrađujem naušnice i prstenja ručno, isključivo od reciklirane kože te je svaki primjerak unikatan.

Nakit izrađujem u vlastitom domu u sobici jarke boje limete, a moj radni stol je uvijek u kreativnom neredu.

Nakit radim i po narudžbi, a to se uglavnom svodi na (baš mi se nose tamne boje ili određene boje, ili “želim da mi naušnice pašu uz ovu haljinu” i sl.)

Promocija mi je svakako teži dio i mislim da nisam baš uspješna u tome. Najradije bi se bavila samo izradom jer je to ono što me jako veseli i predstavlja mi zadovoljstvo.

ŠIZ 15 - artsomeDo sada ste me mogli pronaći u Prostoru u Mesničkoj te na Artomatu i na Danu D, a sigurno ćete me uskoro imati priliku vidjeti i na drugim raznim sajmovima.

U budućnosti planiram krenuti u izradu ogrlica i sve što za sada mogu otkriti jest da će biti originalno, upečatljivo i naravno ŠIZnuto!

Rado nosim hrvatske kreativce, torbe Lu&Blu i sve u što me obuče moja prijateljica i dizajnerica Maja Kulaš. Nadalje jako cijenim rukotvorine MARMELO, Natali Nakit, Anu Štambuk, Ito Ito…”

Hvala Ireni što je s nama podijelila svoju malu priču, vjerujemo da nju i njen brend ŠIZ čeka još puno lijepih trenutaka. Pratite ŠIZ i putem facebooka, te pošizite zajedno s nama za ŠIZ nakitom.


Fotografije u galeriji © ŠIZ